Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Sadece Photoshop programı olmasına gerek yok örnek veriyorum bu resimde yanlardan gelen ışıklar var, ben bu beyaz ışık yansımalarını nasıl yok edip tek bir aynı renkte tutabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Sadece Photoshop programı olmasına gerek yok örnek veriyorum bu resimde yanlardan gelen ışıklar var, ben bu beyaz ışık yansımalarını nasıl yok edip tek bir aynı renkte tutabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
quickLAT Picopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2023 #2 Objeyi kalem yardımı veya istediğiniz bir şey ile seçerek, Hue Saturation özelliği ile yapılabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada kullanılan mantık ile, ama fırçayı çok sert yapmassanız ve ona göre kendiniz ayarlayıp yapabilirsiniz diye düşünüyorum. @Kurabiye Canavari, videoda sadece seçip değiştirmiş, ama siz şuraya tıklayıp. Daha sonra ters çevir seçeneğine tıklayıp fırça ile boyayarakda renk katabilirsiniz. Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Objeyi kalem yardımı veya istediğiniz bir şey ile seçerek, Hue Saturation özelliği ile yapılabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada kullanılan mantık ile, ama fırçayı çok sert yapmassanız ve ona göre kendiniz ayarlayıp yapabilirsiniz diye düşünüyorum. @Kurabiye Canavari, videoda sadece seçip değiştirmiş, ama siz şuraya tıklayıp. Daha sonra ters çevir seçeneğine tıklayıp fırça ile boyayarakda renk katabilirsiniz.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 quickLAT dedi: Objeyi kalem yardımı veya istediğiniz bir şey ile seçerek, Hue Saturation özelliği ile yapılabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada kullanılan mantık ile, ama fırçayı çok sert yapmassanız ve ona göre kendiniz ayarlayıp yapabilirsiniz diye düşünüyorum. @Kurabiye Canavari, videoda sadece seçip değiştirmiş, ama siz şuraya tıklayıp. Eki Görüntüle 1675293 Daha sonra ters çevir seçeneğine tıklayıp fırça ile boyayarakda renk katabilirsiniz. Eki Görüntüle 1675294 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deniycem.
quickLAT dedi: Objeyi kalem yardımı veya istediğiniz bir şey ile seçerek, Hue Saturation özelliği ile yapılabilir sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada kullanılan mantık ile, ama fırçayı çok sert yapmassanız ve ona göre kendiniz ayarlayıp yapabilirsiniz diye düşünüyorum. @Kurabiye Canavari, videoda sadece seçip değiştirmiş, ama siz şuraya tıklayıp. Eki Görüntüle 1675293 Daha sonra ters çevir seçeneğine tıklayıp fırça ile boyayarakda renk katabilirsiniz. Eki Görüntüle 1675294 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deniycem.