Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 12 Mayıs 2022 #1 Photoshop'da yazdığım bir yazıyı sola yatık (ters italik) yazabilmek için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 12 Mayıs 2022 #2 Eski ama hala oluyordur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eski ama hala oluyordur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 14 Mayıs 2022 #3 183189 dedi: Eski ama hala oluyordur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu gördüm ama ekranı çok fazla yakınlaştırmış, tam olarak ne yaptığını çözemedim. Mümkünse biri açıklarsa sevinirim. Artı 0 Eksi
183189 dedi: Eski ama hala oluyordur diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu gördüm ama ekranı çok fazla yakınlaştırmış, tam olarak ne yaptığını çözemedim. Mümkünse biri açıklarsa sevinirim.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 14 Mayıs 2022 #4 Mandalorian54 dedi: Bu videoyu gördüm ama ekranı çok fazla yakınlaştırmış, tam olarak ne yaptığını çözemedim. Mümkünse biri açıklarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekrana yazmış adam. CTRL + T ile yazıyı seçip şurayı CTRL ile birlikte basılı tutarak oynatıyor. Artı 0 Eksi
Mandalorian54 dedi: Bu videoyu gördüm ama ekranı çok fazla yakınlaştırmış, tam olarak ne yaptığını çözemedim. Mümkünse biri açıklarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekrana yazmış adam. CTRL + T ile yazıyı seçip şurayı CTRL ile birlikte basılı tutarak oynatıyor.
KS KS Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 15 Mayıs 2022 #5 183189 dedi: Ekrana yazmış adam. CTRL + T ile yazıyı seçip şurayı CTRL ile birlikte basılı tutarak oynatıyor. Eki Görüntüle 1387397 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sen söyleyene kadar mavi kutuyu görememişim ekranda. Artı 0 Eksi
183189 dedi: Ekrana yazmış adam. CTRL + T ile yazıyı seçip şurayı CTRL ile birlikte basılı tutarak oynatıyor. Eki Görüntüle 1387397 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sen söyleyene kadar mavi kutuyu görememişim ekranda.