12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış.Dxdiag > Display > Feature Level'a bakın. Muhtemelen DirectX 11. DX12 desteği de mevcut değil ne yazık ki.
DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler. Daha eski bir PS sürümü kullanırsanız DX12 istemeyecektir diye düşünüyorum hocam ayrıca.12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış.
Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı.DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler.
Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok.Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı.
Sağolun hocam, çözüm olarak işaretledim. İyi günler.Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.