Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 GTX 750 Ti ekran kartım var, Direcxt 12 uyumu yok mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.367 Makaleler 2 Çözümler 1.551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 Dxdiag > Display > Feature Level'a bakın. Muhtemelen DirectX 11. DX12 desteği de mevcut değil ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Dxdiag > Display > Feature Level'a bakın. Muhtemelen DirectX 11. DX12 desteği de mevcut değil ne yazık ki.
KS KS Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Dxdiag > Display > Feature Level'a bakın. Muhtemelen DirectX 11. DX12 desteği de mevcut değil ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... 12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Dxdiag > Display > Feature Level'a bakın. Muhtemelen DirectX 11. DX12 desteği de mevcut değil ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... 12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.367 Makaleler 2 Çözümler 1.551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Meraklı.e dedi: 12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler. Daha eski bir PS sürümü kullanırsanız DX12 istemeyecektir diye düşünüyorum hocam ayrıca. Artı 0 Eksi
Meraklı.e dedi: 12 yazısı yok ama internetten baktığımda herkes kartın dx 12 desteklediğini yazmış. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler. Daha eski bir PS sürümü kullanırsanız DX12 istemeyecektir diye düşünüyorum hocam ayrıca.
KS KS Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: DirectX 12 API’yi yazılımsal olarak çalıştırabilir, ama donanımsal olarak en fazla 11 seviyesini destekler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.367 Makaleler 2 Çözümler 1.551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #6 Meraklı.e dedi: Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok. Artı 0 Eksi
Meraklı.e dedi: Teşekkür ederim hocam sağolun, bu bana çok sorun oluşturur mu? Çünkü kullanabiliyorum akıcı şekilde programı. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok.
KS KS Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, çözüm olarak işaretledim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hocam kullanabiliyorsanız bir sıkıntı yok zaten merak etmeyin. Yazılımı destekliyor dediğim gibi. Yapmanız gereken bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, çözüm olarak işaretledim. İyi günler.