memet01 Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 Beyler ben resimde gördüğünüz kirleştirme efektini yapmak istiyorum, aradım internette bulamadım burada bilen varsa yardım edebilir mi? (Üst taraftaki kir efektlerinden bahsediyorum) Dosya Ekleri hqdefault.jpg 16,9 KB · Görüntüleme: 89
Beyler ben resimde gördüğünüz kirleştirme efektini yapmak istiyorum, aradım internette bulamadım burada bilen varsa yardım edebilir mi? (Üst taraftaki kir efektlerinden bahsediyorum)
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Eylül 2020 #2 Buyurun, buradan indireceğiniz PNG görseli Photoshop ile mevcut görselinizin üstüne atıp uygunluğuna göre Multipy, Soft Light gibi efektler uygulayın. dirt effect - Google'da Ara Genişletmek için tıkla...
Buyurun, buradan indireceğiniz PNG görseli Photoshop ile mevcut görselinizin üstüne atıp uygunluğuna göre Multipy, Soft Light gibi efektler uygulayın. dirt effect - Google'da Ara Genişletmek için tıkla...
memet01 Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 JohnConstantine dedi: Buyurun, buradan indireceğiniz PNG görseli Photoshop ile mevcut görselinizin üstüne atıp uygunluğuna göre multipy, soft light gibi efektler uygulayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim alttaki kırmızı efekti nasıl yapabilirim fikriniz var mıdır.
JohnConstantine dedi: Buyurun, buradan indireceğiniz PNG görseli Photoshop ile mevcut görselinizin üstüne atıp uygunluğuna göre multipy, soft light gibi efektler uygulayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim alttaki kırmızı efekti nasıl yapabilirim fikriniz var mıdır.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 29 Eylül 2020 #4 memet01 dedi: Çok teşekkür ederim alttaki kırmızı efekti nasıl yapabilirim fikriniz var mıdır. Genişletmek için tıkla... Onun için ise Brush splash , splash, watercolor splash PNG olarak aratmanız lazım. Bu sitede binlercesi var: Free Vectors, Textures, Icons, Logo Templates | OnlyGFX.com Free Design Resources: Textures, Vectors, Icons, Logos, PNG files, PSD files. www.onlygfx.com Genişletmek için tıkla...
memet01 dedi: Çok teşekkür ederim alttaki kırmızı efekti nasıl yapabilirim fikriniz var mıdır. Genişletmek için tıkla... Onun için ise Brush splash , splash, watercolor splash PNG olarak aratmanız lazım. Bu sitede binlercesi var: Free Vectors, Textures, Icons, Logo Templates | OnlyGFX.com Free Design Resources: Textures, Vectors, Icons, Logos, PNG files, PSD files. www.onlygfx.com Genişletmek için tıkla...
memet01 Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #5 JohnConstantine dedi: Onun için ise brush splash, splash, watercolor splash PNG olarak aratmanız lazım. Bu sitede binlercesi var: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olun.
JohnConstantine dedi: Onun için ise brush splash, splash, watercolor splash PNG olarak aratmanız lazım. Bu sitede binlercesi var: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olun.