5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 4 Kasım 2023 #1 Merhaba, PHP 8.2'de session silemiyorum. Kullandığım kodlar. session_destroy(); unset($_SESSION["username"]); Düzeltme:print_r() ile istediğim sessipnu kullanmaya çalışınca kullanamıyorum ama Console'de applicationdan silmiyor yani hala kalıyor.
Merhaba, PHP 8.2'de session silemiyorum. Kullandığım kodlar. session_destroy(); unset($_SESSION["username"]); Düzeltme:print_r() ile istediğim sessipnu kullanmaya çalışınca kullanamıyorum ama Console'de applicationdan silmiyor yani hala kalıyor.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 8 Kasım 2023 #2 session_destroy + unset yaptığında session garanti siliniyordur. Ancak sayfayı yenileyinceye kadar göremiyorsun etkisini. unset ise anında etki ediyor dolayısıyla kullanamazsın unset ettikten sonra datayı.
session_destroy + unset yaptığında session garanti siliniyordur. Ancak sayfayı yenileyinceye kadar göremiyorsun etkisini. unset ise anında etki ediyor dolayısıyla kullanamazsın unset ettikten sonra datayı.
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 619 Çözümler 13 Yer Black Mesa 13 Kasım 2023 #3 Session_destroy() dan önce session_start() gelmeli.