gökmeNN

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı ve Grafik Tasarım
Merhabalar. PHP hakkında pek bir bilgim yok o yüzden aşağıdaki basit form sayfasını filezilla üzerinden web sitesine nasıl yükleneceğini bilmiyorum. ".html" uzantılı dosyaların yüklendiği gibi direkt sürükledim lakin sayfa karşıma gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Public_html icine atacaksiniz.

Teşekkür ederim, denedim oldu lakin şimdi de forma yazılan bilgiler bana mail yoluyla ulaşacaktı, ama ulaşmıyor. Localhost ile açtığımda bana mail geliyor ama siteye yükleyince form bilgileri benim mailime gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Mail sunucusunu dogru yapilandirdiniz mi ve PHP dosyasindaki mail sunucusu konfigurasyonunu dogru yaptiniz mi kontrol edin. Bu konuda bilgim yok ama tahminimce bundan kaynaklidir.

Mail sunucusunu dogru yapilandirdiniz mi ve PHP dosyasindaki mail sunucusu konfigurasyonunu dogru yaptiniz mi kontrol edin. Bu konuda bilgim yok ama tahminimce bundan kaynaklidir.

Evet, her şey olması gerektiği gibi ki zaten dediğim gibi localhost olarak çalıştırdığımda bana mail geliyor, siteye yüklenince mail gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…