PHP Dream Field CMS (Genel Konu)

147472

Kilopat
Makaleler
3
Giriş
Bugün sizlere uzun zamandır ana sistemini yapmamızda ve bizlere yol gösteren @[т]σятυє sayesinde geliştirdiğimiz bir cms betiğini tanıtacağız ve betiğimizin adıysa Dream Field CMS'dir.

Haber İçeriği

Bu betiği yazma isteğimiz uzun zamandır var idi ama bir türlü girişmeye cesaret edemedik. Bir kaç gün önce asıl kurucumuz Technopat.Sosyal adlı sosyal toplulukta konu açar, açtığı konu adıysa PHP Futbol Manajer Scripti Arıyorum'dur. Bu konu sayesinde bu sistemi yazmamıza yardımcı olur. Yardımcı olduğu konuysa karakter oluşturma, takım oluşturma ve takım isimlerini oyunculardan çektirme gibi konulardır. Son yardımcı olduğu konuysa array kullanarak skill sistemi yazmıştı.

Biz o skill sistemini veritabanına çektirmek için değiştirdik ve daha kullanışlı olması için, o skillerin hepsini kendi level kısmından eklememizi sağlamak için geliştirdik. Görünüş olarak oyuncu alanına mevkii, skill'leri artık level'lerine göre dizme özelliğini kazandırdık. Bu sayede oyuncuların skillerini level sırasına göre göreceksiniz. Takımda ise en büyük değişiklik taktik özelliğini eklememiz oldu. Bu sayede her takımın taktiğini görebileceksiniz.

Yakın zamanda eklediğimiz tüm verileri panele girmeden siteye girenlere göre okutacağız ve bu sayede gerçek anlamda yavaş yavaş betik olma yoluna gidecek. Eğer bize yardımcı olan arkadaş izin verirse, projeyi .github üzerine taşıyacağız ve bu taşıma sadece sql dışında tüm dosyalar olacak, sql dosyasını maalesef halka açmayacağız, ancak site olarak yüklersek o zaman göreceksiniz.

Özellikleri
  • Oyuncu ekleme,
  • Takım ekleme,
  • Seviyelere göre skill ekleme,
Son
Bugünlük bizden bu kadardır. Betiği umarız, çok fazla geliştiririz.

Hayırlı olsun tekrardan.
Etiketleme bildirimi gelmemiş, konudaki ilk etiketlemeler çalışmıyordu sanırım.
İsmim sağ olsun, etiketlemek de bir hayli zor.

O konudan ben körüm zaten. Nefret ediyorum front-end kısmından.
Aslında çok fazla tasarım oluşturulacak bir içerik de yok, site içerik olarak çok küçük gözüküyor. Bu yüzden nasıl tasarlarsan tasarla site boş gözükecek gibi duruyor.

Hayırlı olsun tekrardan.
Etiketleme bildirimi gelmemiş, konudaki ilk etiketlemeler çalışmıyordu sanırım.
İsmim sağ olsun, etiketlemek de bir hayli zor.
Aynen, kopyalamak zorunda kaldım.

Aranıza acilen bir front-end geliştirici lazım.

En kısa zamanda geliştireceğiz bir tema.

O konudan ben körüm zaten. Nefret ediyorum front-end kısmından.

Ben seviyorum.

Aslında çok fazla tasarım oluşturulacak bir içerik de yok, site içerik olarak çok küçük gözüküyor. Bu yüzden nasıl tasarlarsan tasarla site boş gözükecek gibi duruyor.

Bu betiğin amacı, bir veritabanı olmasıdır.

İçerik olarak ahım şahım bir şey yok zaten.

Bir önceki mesaja bakınız.
PHP betiğini yayımladık, indirmek veya denemek isterseniz aşağıdaki adreslere göz atınız.

Dene: https://dreamfieldcms.hemoloyagames.com/
İndir: dreamfieldcms.zip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…