Çözüldü PHP input'a yazılan değer güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan Hilmi

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, PHP üzerinden CVV sitemin tüm içeriklerini Admin panele bağlamaya çalışıyorum fakat bir sorunla karşılaştım. Eklerde belirttiğim gibi 3. İnputta olan değere ne yazarsam yazayım sürekli siliyor hiçbir şekilde kaydetmiyor sebebi nedir, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• sorun1.png
    sorun1.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 77
  • sorun2.png
    sorun2.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 78
  • sorun3.png
    sorun3.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
Input ve Label'lerin ID değerlerini benzersiz yapıp dener misin?
Yaptım gene aynı sorun devam ediyor

Hocam sorunu çözdüm benim hatamdan kaynaklıymış.
<input type="text" class="form-control" id="exampleInputPassword1" name="hakkimda_kucuk_baslik'" value="<?php echo $hakkimda_ayar_cek['hakkimda_kucuk_baslik'] ?>" >
name kısmının sondaki çift tırnaktan önce tek tırnak koymuşum yanlışlıkla kopyala yapıştır yaparken oldu büyük ihtimal. Kusura bakmayın sizi de yordum sistemsel hata kaynaklı diye :(
Input ve Label'lerin ID değerlerini benzersiz yapıp dener misin?
Yaptım gene aynı sorun devam ediyor

Hocam sorunu çözdüm benim hatamdan kaynaklıymış.
<input type="text" class="form-control" id="exampleInputPassword1" name="hakkimda_kucuk_baslik'" value="<?php echo $hakkimda_ayar_cek['hakkimda_kucuk_baslik'] ?>" >
name kısmının sondaki çift tırnaktan önce tek tırnak koymuşum yanlışlıkla kopyala yapıştır yaparken oldu büyük ihtimal. Kusura bakmayın sizi de yordum sistemsel hata kaynaklı diye :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı