SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 8 Haziran 2021 #1 Technopat'ın kodları güvenlik sorunu olarak algılamasından dolayı kodu görüntü olarak atıyorum. Böyle bir kodum var. Çalıştırdığımda aşağıdaki gibi oluyor. <p> etiketini kapatmadığım halde otomatik kapatıyor. Bunu nasıl çözerim?
Technopat'ın kodları güvenlik sorunu olarak algılamasından dolayı kodu görüntü olarak atıyorum. Böyle bir kodum var. Çalıştırdığımda aşağıdaki gibi oluyor. <p> etiketini kapatmadığım halde otomatik kapatıyor. Bunu nasıl çözerim?
Çözüm SadeceBirİnsanAHuman 8 Haziran 2021 Sorun <p> etiketinin kendisiymiş. <div> etiketi kullanınca çözüldü.
T TahaKoçak Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Site hiçbir şeyi otomatik kapatmıyor, kodlar kapatması gerektiğini irdeliyor o kadar. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 8 Haziran 2021 #3 TahaKoçak dedi: Site hiçbir şeyi otomatik kapatmıyor, kodlar kapatması gerektiğini irdeliyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Kısacası Google Chrome ile alakası olmadığını söylüyorsun. Peki birbirine eşdeğer <p> etiketi varken neden kapanıyor? Ben kapanmasını istemedim. Artı 0 Eksi
TahaKoçak dedi: Site hiçbir şeyi otomatik kapatmıyor, kodlar kapatması gerektiğini irdeliyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Kısacası Google Chrome ile alakası olmadığını söylüyorsun. Peki birbirine eşdeğer <p> etiketi varken neden kapanıyor? Ben kapanmasını istemedim.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 8 Haziran 2021 #4 Tarayıcı sadece açtığın etikete bakıyor. Hata göstermemek için kapanmış şekilde render ediyor. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 8 Haziran 2021 #5 qelos dedi: Tarayıcı sadece açtığın etikete bakıyor. Hata göstermemek için kapanmış şekilde render ediyor. Genişletmek için tıkla... Kapanması gereken bir durum yok ki, en altta kapanmış <p> etiketi varken üstte kendi kendine kapatıyor. Artı 0 Eksi
qelos dedi: Tarayıcı sadece açtığın etikete bakıyor. Hata göstermemek için kapanmış şekilde render ediyor. Genişletmek için tıkla... Kapanması gereken bir durum yok ki, en altta kapanmış <p> etiketi varken üstte kendi kendine kapatıyor.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 8 Haziran 2021 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kapanması gereken bir durum yok ki, en altta kapanmış <p> etiketi varken üstte kendi kendine kapatıyor. Genişletmek için tıkla... PHP bilmiyorum fakat etiketin içerisine bir şeyler eklemek için farklı bir yolu olmalı. Bir araştırın derim. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kapanması gereken bir durum yok ki, en altta kapanmış <p> etiketi varken üstte kendi kendine kapatıyor. Genişletmek için tıkla... PHP bilmiyorum fakat etiketin içerisine bir şeyler eklemek için farklı bir yolu olmalı. Bir araştırın derim.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 8 Haziran 2021 #7 view-source üzerinden ekran görüntü atın. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 8 Haziran 2021 #8 Sorun <p> etiketinin kendisiymiş. <div> etiketi kullanınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm