J jcTGU Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #1 Bilgisayara Linux mint 17.3 ve lamp server kurdum. Kod yazınca çalışıyor ama kodda hata olunca o hatayı göstermiyor ve sunucuya ulaşılmıyor hatası gösteriyor. Sebebi nedir? Çift noktalı virgül yapıp yazım hatası verditmeye çalışıyorum ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2016
Bilgisayara Linux mint 17.3 ve lamp server kurdum. Kod yazınca çalışıyor ama kodda hata olunca o hatayı göstermiyor ve sunucuya ulaşılmıyor hatası gösteriyor. Sebebi nedir? Çift noktalı virgül yapıp yazım hatası verditmeye çalışıyorum ama olmuyor.
the_hasanov Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 14 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 24 Mayıs 2016 #2 php error reporting aktiv hale getirmen lazim
J jcTGU Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2016 #3 the_hasanov dedi: php error reporting aktiv hale getirmen lazim Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptıktan sonra aşağıdaki kodu kullanmama gerek kalmayacak değil mi? PHP:Panoya kopyala error_reporting(E_ALL);
the_hasanov dedi: php error reporting aktiv hale getirmen lazim Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptıktan sonra aşağıdaki kodu kullanmama gerek kalmayacak değil mi? PHP:Panoya kopyala error_reporting(E_ALL);