PHP localhost sorunu

RawShed

Megapat
Arkadaşlar benim localhost'um da mı nerde sorun var anlamadım. Normalde php_02 dosyasının içine tıkladığımda baglan.php, index2.php ve index.php dosyaları var ama seçme ekranı gelmiyor. Direkt kendisi giriyor. Ürünlerin id'sini yazdıracağım ama yazdırmıyor. Youtube'da hangi videoyu izlesem aynısını yaptığım halde ya bende veriler eklenmiyor ya da gözükmüyor. AppServer, Xampp, MAMP ve Wamp kurdum hepsinde aynı sorunlar. Port çakışması tarzında bir şey mi var anlamadım.

Yapmak istediğiniz şeyi biraz daha açık anlatırsanız sıfırdan yardımcı olacağım.
Hocam mysql'deki ürün id'sini listeleyeceğim gelmiyor, veri ekleyeceğin Not Found hatası verip duruyor. Videolardan izliyorum aynısı yapıyorum yok olmuyor hep hata. Nerede hata var anlamadım gitti.

Hocam mysql'deki ürün id'sini listeleyeceğim gelmiyor, veri ekleyeceğin Not Found hatası verip duruyor. Videolardan izliyorum aynısı yapıyorum yok olmuyor hep hata. Nerede hata var anlamadım gitti.
Instagram: @iamtortue
Adresinden iletişime geçin benimle, uzak masa üstü bağlantısı aracılığı ile yardımcı olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…