Arkadaşlar benim localhost'um da mı nerde sorun var anlamadım. Normalde php_02 dosyasının içine tıkladığımda baglan.php, index2.php ve index.php dosyaları var ama seçme ekranı gelmiyor. Direkt kendisi giriyor. Ürünlerin id'sini yazdıracağım ama yazdırmıyor. Youtube'da hangi videoyu izlesem aynısını yaptığım halde ya bende veriler eklenmiyor ya da gözükmüyor. AppServer, Xampp, MAMP ve Wamp kurdum hepsinde aynı sorunlar. Port çakışması tarzında bir şey mi var anlamadım.
Hocam mysql'deki ürün id'sini listeleyeceğim gelmiyor, veri ekleyeceğin Not Found hatası verip duruyor. Videolardan izliyorum aynısı yapıyorum yok olmuyor hep hata. Nerede hata var anlamadım gitti.
Hocam mysql'deki ürün id'sini listeleyeceğim gelmiyor, veri ekleyeceğin Not Found hatası verip duruyor. Videolardan izliyorum aynısı yapıyorum yok olmuyor hep hata. Nerede hata var anlamadım gitti.
Dizinde index.php veya index.html varsa dizin listeleme yapmaz sunucu. Index direkt olarak açılır eğer yaşadığınız sorun buysa, ki; ben böyle anladım. sayfa1.php ve sayfa2.php olarak değiştirin isimlerini.