PHP Öğrenmek İçin Tavsiyeler

Yusuf H.

Hectopat
Yer
Kayseri Melikgazi
Daha fazla  
Ben 187 videoluk bir set indirdim ama 1'den direk 10'a geçmiş. Birde hazır kodlar kullanıyor sizin önerdiğiniz bir set var mı? Varsa yazar ve link verirseniz iyi olur.

Benden sana bir tavsiye, sakın eğitim seti alma!, internette parayla satılan eğitim setleri'nin büyük bir bölümü parasal amaçlı hazırlanmış, yani bugüne kadar bir çok eğitim seti aldım, denk gelenlerin çoğu öyle. Ama benim bilmediğim iyi olanlarıda vardır belki, araştır almadan önce. PHP için tavsiyem, A'dan Z'ye PHP Rıza Çelik (Kitap)

Udemy'den Emrah Yüksel hocamın PHP dersini satın alabilirsin. Hem anlatımı gayet güzeldir hem de bir soru sorduğunda en fazla 1 saatte çözüm bulur. Ayrıca A'dan Z'ye PHP kitabı da sana çok yardımcı olur. PHP öğrenirken satın aldığım kitaptır, piyasadaki diğer kitaplara göre daha öğreticidir.

Dediğiniz kitabı bende aldım html vb bilgim yok iken çok saçma geliyordu ama html css vb diğerlerini öğrenince kitap çok yardımcı oluyor tabi tek kitapla öğrenilmiyor (örn) ben photoshopu yaparak öğrendim video fln izledim tabi, ama temel olarak kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım ondan sonra izledim hepsi aynı mantık birşeyler yapıcan yaptığında hata olucak illaki hatandan ders alıcan gelişicen hayırlısı olsun şimdiden başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…