walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #11 asnc dedi: Hayır istesem yapabilirim ama demek istediğim şey paylaşmak sakıncalı. Genişletmek için tıkla... Paylaşma zaten yasak olamdığını biliyorum ve etik olmadığını ama öğrenmek lazım.
asnc dedi: Hayır istesem yapabilirim ama demek istediğim şey paylaşmak sakıncalı. Genişletmek için tıkla... Paylaşma zaten yasak olamdığını biliyorum ve etik olmadığını ama öğrenmek lazım.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #12 Fendahlene dedi: JavaScript'e geçmek için hazır değilsen işin uzun. Önce HTML öğren. Sonra CSS öğren. Sonra JavaScript ile üçünü birden kombolamayı öğren. PHP hiçbir işine yaramayacak, boşuna öğreniyorsun. Genişletmek için tıkla... HTML CSS biliyorum phpyide orta düzey biliyorum diyebilecek seviyedeyim.
Fendahlene dedi: JavaScript'e geçmek için hazır değilsen işin uzun. Önce HTML öğren. Sonra CSS öğren. Sonra JavaScript ile üçünü birden kombolamayı öğren. PHP hiçbir işine yaramayacak, boşuna öğreniyorsun. Genişletmek için tıkla... HTML CSS biliyorum phpyide orta düzey biliyorum diyebilecek seviyedeyim.
D d karizma Femtopat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #13 Otobüs bileti otomasyonu.