PHP, Python, C++ sonrası hangi dil öğrenilmeli?

PHP, Python, C++ bitirdikten sonra ne olacak?
Yazılım dili bitmez. Özellikle C++ gibi dillerde Allah’ın unuttuğu kütüphaneler vardır. Onu bitirdim buna geçeyim diye bir şey yok. İşine yarayan kısımları öğrenirsin, hedeflerini gerçekleştirirsin. Yazılım dilleri aractir, amaç değil.
Devamında neye geçmem gerekir?
Elindeki projeleri bitirmelisin. Rastgele dil öğrenilmez. Yabancı dil öğrenmiyorsun burada.

Sıfırdan başlıyor olsan C önerirdim çünkü neredeyse her yazılım dilinin temelini atarsın ama C++ öğrendiysende senin için gayet güzel. Önerim C# ama bunları öğrendikten sonra C dilinede şöyle bir göz at zaten hemen kaparsın çok uzun soluklu bir dil değil ayrıca önceden yazılım bilgin olduğundan dolayı bir adım öndesin

Bunları bitirmek diye birşey yok. İngilizceye ait tüm dersleri izledikten sonra öğrendim diyebilir misin? veya ingilizce de ögrenme biter mi? PHP: web gelistirici için , Python: multi ama daha çok data yönü için, C++: oyun temelli zor kodlamaya kolaylık kazandırmak için ve C'nin nesnelleştirilmiş hali. Yönelmek istediğin alanı seç, en çok kullanılan frameworkde kullanılan dili anla, framework öğren, proje geliştirmeden önce proje incele, kod incele ve adımlayarak proje geliştir. Ve önemlisi algoritma mantığını öğren.

PHP, Python, C++ bitirdikten sonra ne olacak? Devamında neye geçmem gerekir? Ayrıca hepsi ile ilgili de proje geliştiriyorum.
Dostum hangi alanda iş yapacağına bağlı.Bildiğim kadarıyla bunlar birbirinen biraz farklı diller.Eğer webe ilgin varsa js öneririm.Pythona benzediğini düşünüyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…