PHP Session Kullanımı

Makaleler
9
Daha fazla  
Sitemde üye girişi ve çıkışı hazırladım. Fakat bir sorunum var. İşaretlediğim alandan çıkış yapabiliyorum fakat "Hakkımda & İletişim & Galeri" sayfalarına girdiğimde, o işaret kayboluyor. Sadece giriş yaptığımda ana sayfada görebiliyorum. Ama giriş diğer sayfalarda da çalışıyor.

Diğer sayfalarda da gözükmesi için ne yapmalıyım?

İndex.PHP (Sayfalandırma) & Sessionu index.php'de ilgili div'in olduğu yerde başlatıyorum.

Uye_Giris_Ayar.PHP

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu hata yüzünden 2-3 tane büyük online anket projemi sildim. Başka sayfaya geçtiğinde sessionları yok ediyor, sadece tanımladığın yerde görüyor o sessionları. Baya araştırmıştım zamanında;

1- PHP.ini dosyasından ilk önce session klasörünü değiştirmeyi, boyutunu değiştirmeyi dene
2- session start(); 'ı dosyanın en ama en başında yaz daha ilk satırda. (Bu Büyük Çözüm)
3- eğer include şeklinde dosyaları birleştiriyor isen birleştirdiğin alt dosyalardan session_Start kaldırıp ana dosyanın en üstüne ekle (1.satıra)
4-MySql kullanıyorsan eski sürümü bırakıp PDO ile kullan (çakışma yapabiliyor session_Start() ile)
5- php sürümünü kontrol et.
6- kodlama yaptığın dosyayı BOM Olmadan UTF-8 miydi neydi ona çevir.

bunları bir dene.

İlk olarak doğru anlamış mıyım onu öğrenelim. Sen Ana Sayfada giriş yaptığında diğer sayfalarda da oturum açık olarak gözüküyor mu? Yoksa hangi sayfadan giriş yaparsan sadece o sayfada oturum açık olarak gözüküyor. İkinci olarak her sayfada oturum olarak gözüküyor ama sadece Ana Sayfa damı çıkış yap butonu gözüküyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…