Valheym Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 PHP, AJAX ve JS kullanarak GTA tarzı gerçekçi bir oyun yapmak mümkün mü? Güçlü bir sunucuya sahip isek başarabilir miyiz? Gecikme düşük olur mu?
PHP, AJAX ve JS kullanarak GTA tarzı gerçekçi bir oyun yapmak mümkün mü? Güçlü bir sunucuya sahip isek başarabilir miyiz? Gecikme düşük olur mu?
Çözüm SadeceBirİnsanAHuman 3 Temmuz 2021 Evet, mümkün fakat çok iyi optimizasyon gerekir. Sanırım çok oyunculu olacak.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Temmuz 2021 #2 Evet, mümkün fakat çok iyi optimizasyon gerekir. Sanırım çok oyunculu olacak. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Valheym Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet, mümkün fakat çok iyi optimizasyon gerekir. Sanırım çok oyunculu olacak. Genişletmek için tıkla... Evet, çok oyunculu bir oyun yapmak istiyorum. Web tabanlı olunca herkes oynayabilir. Millet virüs diye oyun indirmeye çekiniyor. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet, mümkün fakat çok iyi optimizasyon gerekir. Sanırım çok oyunculu olacak. Genişletmek için tıkla... Evet, çok oyunculu bir oyun yapmak istiyorum. Web tabanlı olunca herkes oynayabilir. Millet virüs diye oyun indirmeye çekiniyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 3 Temmuz 2021 #4 Valheym dedi: Evet, çok oyunculu bir oyun yapmak istiyorum. Web tabanlı olunca herkes oynayabilir. Millet virüs diye oyun indirmeye çekiniyor. Genişletmek için tıkla... Bu doğru, bağımsız geliştiricilerin en büyük sıkıntılarından birisi de bu oluyor. Neyse konuyu çok dağıtmayalım, sana başarılar. Artı 0 Eksi
Valheym dedi: Evet, çok oyunculu bir oyun yapmak istiyorum. Web tabanlı olunca herkes oynayabilir. Millet virüs diye oyun indirmeye çekiniyor. Genişletmek için tıkla... Bu doğru, bağımsız geliştiricilerin en büyük sıkıntılarından birisi de bu oluyor. Neyse konuyu çok dağıtmayalım, sana başarılar.