Arsen Lüpen Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 YouTube'dan izlemediğim video, internetten bakmadığım kaynak kalmadı. Ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum. Kimi izlediysem hepsi aynı şekilde yapıyor ben nerede hata yapıyorum anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 169,5 KB · Görüntüleme: 59 Ekran Görüntüsü (5).png 107,1 KB · Görüntüleme: 66
YouTube'dan izlemediğim video, internetten bakmadığım kaynak kalmadı. Ne yaparsam yapayım bu hatayı alıyorum. Kimi izlediysem hepsi aynı şekilde yapıyor ben nerede hata yapıyorum anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #2 şu alana noktalı virgül koymadığınız için bu hatayı alıyorsunuz. Artı 0 Eksi
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 2 Şubat 2023 #3 INSERT kullanımı yanlış, gelen POST değerleri türkçe karakter içeriyor, syntax hatası var... Bir çok sorun var bence eğitiminizi tekrar etmeniz gerek. Formunuzu da ekleyin kod olarak çalışan halini yazıp ekleyeyim buraya. Artı 0 Eksi
INSERT kullanımı yanlış, gelen POST değerleri türkçe karakter içeriyor, syntax hatası var... Bir çok sorun var bence eğitiminizi tekrar etmeniz gerek. Formunuzu da ekleyin kod olarak çalışan halini yazıp ekleyeyim buraya.
BayQinq Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ISS Bölge Satış Sorumlusu 2 Şubat 2023 #4 Classta hata olabilir. Classın query kısmını gönderebilirseniz çok iyi olur. Pm üzerinden de gönderebilirsin Artı 0 Eksi
Classta hata olabilir. Classın query kısmını gönderebilirseniz çok iyi olur. Pm üzerinden de gönderebilirsin