Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #1 108. satırdaki koda "date('i')>=01" eklemesi yaparak uygulamanın 18:01'de güncellenmesi için ekleme yaptım ama yine de saat 18'de güncellemeyi yapıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
108. satırdaki koda "date('i')>=01" eklemesi yaparak uygulamanın 18:01'de güncellenmesi için ekleme yaptım ama yine de saat 18'de güncellemeyi yapıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Victoria 23 Nisan 2020 Bir saat ileri aldım geç güncelleniyor ama sorunu böyle çözdüm. ahevr dedi: Sorun devam ediyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla...
Bir saat ileri aldım geç güncelleniyor ama sorunu böyle çözdüm. ahevr dedi: Sorun devam ediyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla...
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.351 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Nisan 2020 #2 "02" yazarak denediniz mi? Artı 0 Eksi
selmand Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #3 Saatlerde ayarsızlık olabilir mi? Bilgisayar saati ile sunucu saati arasında uyumsuzluk gibi? Artı 0 Eksi
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #4 02'yi denedim, olmadı. imnotagamer dedi: "02" yazarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok, tam o saatte güncelleniyor. 1-2 dakika da sorun olmasın diye eklemeye çalışıyorum. selmand dedi: Saatlerde ayarsızlık olabilir mi? Bilgisayar saati ile sunucu saati arasında uyumsuzluk gibi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
02'yi denedim, olmadı. imnotagamer dedi: "02" yazarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok, tam o saatte güncelleniyor. 1-2 dakika da sorun olmasın diye eklemeye çalışıyorum. selmand dedi: Saatlerde ayarsızlık olabilir mi? Bilgisayar saati ile sunucu saati arasında uyumsuzluk gibi? Genişletmek için tıkla...
A4WPinkman Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #5 Bunları denediniz mi? Kod:Panoya kopyala date_default_timezone_set('Europe/Istanbul'); setlocale(LC_TIME, "turkish"); setlocale(LC_ALL,'turkish'); Artı 0 Eksi
Bunları denediniz mi? Kod:Panoya kopyala date_default_timezone_set('Europe/Istanbul'); setlocale(LC_TIME, "turkish"); setlocale(LC_ALL,'turkish');
ahevr Megapat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 121 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Dev 22 Nisan 2020 #6 Sorun devam ediyor mu acaba ? Artı 0 Eksi
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #7 Bir saat ileri aldım geç güncelleniyor ama sorunu böyle çözdüm. ahevr dedi: Sorun devam ediyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Bir saat ileri aldım geç güncelleniyor ama sorunu böyle çözdüm. ahevr dedi: Sorun devam ediyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla...