Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 5 Haziran 2022 #1 Öncelikle merhaba, PHP sitemdeki <title> kısmını PhpMyAdmin'e bağlı şekilde değiştirmek istedim. Bu şekilde. Daha sonra başlığımın böyle olması gerekirken. İsim kısmının böyle gözükmesi gerekirken. Anlamadığım bir şekilde böyle gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Öncelikle merhaba, PHP sitemdeki <title> kısmını PhpMyAdmin'e bağlı şekilde değiştirmek istedim. Bu şekilde. Daha sonra başlığımın böyle olması gerekirken. İsim kısmının böyle gözükmesi gerekirken. Anlamadığım bir şekilde böyle gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #2 <?= $ayar["ayar_baslik"] ?> Bunu dener misin? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 5 Haziran 2022 #3 Vegas dedi: <?= $ayar["ayar_baslik"] ?> bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam bu sorunu 1 gündür çözememiştim. Artı 0 Eksi
Vegas dedi: <?= $ayar["ayar_baslik"] ?> bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam bu sorunu 1 gündür çözememiştim.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #4 Nysentiera dedi: Çok sağ olun hocam bu sorunu 1 gündür çözememiştim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Nysentiera dedi: Çok sağ olun hocam bu sorunu 1 gündür çözememiştim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.