kesincx Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Merhaba. Admin panelimi oluşturdum, kategori ekle ve sil işlemlerim tıkırında ama Update fonksiyonunu bir türlü beceremedim. Şu şekil hata alıyorum hep, bilen var mı? Dosya Ekleri 1679466708008.png 4,4 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Merhaba. Admin panelimi oluşturdum, kategori ekle ve sil işlemlerim tıkırında ama Update fonksiyonunu bir türlü beceremedim. Şu şekil hata alıyorum hep, bilen var mı?
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 22 Mart 2023 #2 kesincx dedi: Merhaba. Admin panelimi oluşturdum, kategori ekle ve sil işlemlerim tıkırında ama Update fonksiyonunu bir türlü beceremedim. Eki Görüntüle 1710421 Şu şekil hata alıyorum hep, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Update sorgusunun içinde olduğu kodlarını paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki
kesincx dedi: Merhaba. Admin panelimi oluşturdum, kategori ekle ve sil işlemlerim tıkırında ama Update fonksiyonunu bir türlü beceremedim. Eki Görüntüle 1710421 Şu şekil hata alıyorum hep, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Update sorgusunun içinde olduğu kodlarını paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki
kesincx Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 dgknbzglu dedi: Update sorgusunun içinde olduğu kodlarını paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çözdüm yanlış değer atıyormuşum yaklaşık 1 günüm gitti
dgknbzglu dedi: Update sorgusunun içinde olduğu kodlarını paylaşırsan yardımcı olabiliriz belki Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam çözdüm yanlış değer atıyormuşum yaklaşık 1 günüm gitti