Merhabalar. PHP'den HTML'e PhpMyAdmin veritabanından veri çekip ekrana yazdıran bir kod yazdım ama fotoğraftaki hatayı veriyor. Çözümünü araştırdım fakat anlayamadım tam olarak. Kodları YouTube'dan baktım videonun sahibinde gayet güzel çalışıyor bende bu hata var. PHP veri tabanı bağlantısı başarılı onu test ettim. Hatayla ilgili yardımcı olur musunuz?
Hocam SQL dosyasını gönderemem hem gizlilik hem de dosya boyutu çok büyük buraya göndermem hem benim hem sizin saatlerinizi alır.
conn.php yi denediğimde connection success alıyorum yani bir sıkıntı yok.
Hocam gayet güzel olmuş teşekkür ederim. Ama ben bu işi beceremiyorum sanırım yavaş yavaş öğrencez. Textboxu çekilecek kişi sayısına göre değilde onu bi comboboxa koysak fotoğraftaki gibi. Ad soyadı da ayrı ayrı textbox yapabilir miyiz? Ad soyad olarak aratmak istiyorum.
Ben biraz c# diliyle konuşuyorum haberiniz olsun
Bu arada bende tablo sağ altta duruyor ortaya nasıl alırım?
Hocam gayet güzel olmuş teşekkür ederim. Ama ben bu işi beceremiyorum sanırım yavaş yavaş öğrencez. Textboxu çekilecek kişi sayısına göre değil de onu bir comboboxa koysak fotoğraftaki gibi. Ad soyadı da ayrı ayrı textbox yapabilir miyiz? Ad soyad olarak aratmak istiyorum.
Ben biraz C# diliyle konuşuyorum haberiniz olsun Eki Görüntüle 1618570 Eki Görüntüle 1618572
Bu arada bende menü sağ altta duruyor ortaya nasıl alırım?