6 695710 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 226 Makaleler 1 15 Haziran 2024 #1 Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum. Araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum. Araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 695710 dedi: Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... composer require phpmailer/phpmailer Composer mevcutsa tabii. 695710 dedi: Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum. Araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodanda yardım alabilirsiniz.
695710 dedi: Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... composer require phpmailer/phpmailer Composer mevcutsa tabii. 695710 dedi: Merhaba e-mail'den doğrulama kodu gönderme mevzusunu yapmak istiyorum. Araştırdım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodanda yardım alabilirsiniz.
6 695710 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 226 Makaleler 1 15 Haziran 2024 #3 babaprokraladam dedi: composer require phpmailer/phpmailer Composer mevcutsa tabii. Genişletmek için tıkla... Şuan kurdum terminale girdim kök dizine yüklendi deneyeceğim az sonra bu olmazsa scripti satamam muhtemelen güzelim script gider ;( Dosya Ekleri 1718466273910.png 834,3 KB · Görüntüleme: 31
babaprokraladam dedi: composer require phpmailer/phpmailer Composer mevcutsa tabii. Genişletmek için tıkla... Şuan kurdum terminale girdim kök dizine yüklendi deneyeceğim az sonra bu olmazsa scripti satamam muhtemelen güzelim script gider ;(
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 695710 dedi: Şuan kurdum terminale girdim kök dizine yüklendi deneyeceğim az sonra bu olmazsa scripti satamam muhtemelen güzelim script gider ;( Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olur korkmayın.
695710 dedi: Şuan kurdum terminale girdim kök dizine yüklendi deneyeceğim az sonra bu olmazsa scripti satamam muhtemelen güzelim script gider ;( Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olur korkmayın.
6 695710 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 226 Makaleler 1 15 Haziran 2024 #5 babaprokraladam dedi: Büyük ihtimalle olur korkmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yaptım ama google mailde güvenlikleri düşürünüz diyor onu yapamadım herşey kapalı güvenlik olarak
babaprokraladam dedi: Büyük ihtimalle olur korkmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yaptım ama google mailde güvenlikleri düşürünüz diyor onu yapamadım herşey kapalı güvenlik olarak
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 695710 dedi: Teşekkürler hocam yaptım ama Google mailde güvenlikleri düşürünüz diyor onu yapamadım her şey kapalı güvenlik olarak. Genişletmek için tıkla... Onun çözümüyle ilgili bir bilgim yok ama araştırırsanız bulucağınızı düşünüyorum kolay gelsin.
695710 dedi: Teşekkürler hocam yaptım ama Google mailde güvenlikleri düşürünüz diyor onu yapamadım her şey kapalı güvenlik olarak. Genişletmek için tıkla... Onun çözümüyle ilgili bir bilgim yok ama araştırırsanız bulucağınızı düşünüyorum kolay gelsin.