Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #1 MySQL öğrenmeye başladım ve Phpmyadmin kullanıyorum. Ama bence çok kullanışsız. Başka öneriniz var mı? Artık editör mü deniyor ne deniyorsa. Şimdiden teşekkürler.
MySQL öğrenmeye başladım ve Phpmyadmin kullanıyorum. Ama bence çok kullanışsız. Başka öneriniz var mı? Artık editör mü deniyor ne deniyorsa. Şimdiden teşekkürler.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 1 Çözümler 81 22 Haziran 2020 #2 MySQL :: MySQL Workbench Downloads HeidiSQL - MariaDB, MySQL, MSSQL, PostgreSQL and SQLite made easy Workbench yapacagin her seyi yapmana olanak saglar, Linux ve Windows'ta calisir ama biraz fazla kalabalik bir program. Basit isler icin Heidi yi kullanmak daha rahat.
MySQL :: MySQL Workbench Downloads HeidiSQL - MariaDB, MySQL, MSSQL, PostgreSQL and SQLite made easy Workbench yapacagin her seyi yapmana olanak saglar, Linux ve Windows'ta calisir ama biraz fazla kalabalik bir program. Basit isler icin Heidi yi kullanmak daha rahat.
7 70659 Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #3 Tableplus da güzel.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #4 HeidiSQL'i indirdim. Wine ile açtığımdan tasarım pekte hoş değil ama karmaşıklık yok benim için ideal.
HeidiSQL'i indirdim. Wine ile açtığımdan tasarım pekte hoş değil ama karmaşıklık yok benim için ideal.