P paanzer00 Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 6 Çözümler 1 12 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar phpMyAdmin'de veritabanı oluşturduktan sonra yükleniyor yazısı geliyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar phpMyAdmin'de veritabanı oluşturduktan sonra yükleniyor yazısı geliyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm P P paanzer00 16 Aralık 2018 Müşteki dedi: MySQL sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse ssh ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun Xammp'tan kaynaklanıyormuş. Silip tekrar yükledim, düzeldi.
Müşteki dedi: MySQL sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse ssh ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun Xammp'tan kaynaklanıyormuş. Silip tekrar yükledim, düzeldi.
Müşteki Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 93 Makaleler 1 15 Aralık 2018 #2 Mysql sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse SSH ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız? Artı 0 Eksi
Mysql sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse SSH ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız?
KS KS P paanzer00 Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 6 Çözümler 1 16 Aralık 2018 #3 Müşteki dedi: MySQL sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse ssh ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun Xammp'tan kaynaklanıyormuş. Silip tekrar yükledim, düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Müşteki dedi: MySQL sunucusuna bağlanabildiğimizden emin miyiz? Sunucu size aitse ssh ile bağlanıp systemctl restart mysqld komutunu uygulayabilirsiniz. Farklı bir durumda varsa detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun Xammp'tan kaynaklanıyormuş. Silip tekrar yükledim, düzeldi.