Çözüldü Unreal Engine Physicshandle ile karakter uçuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafaincby44

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15iax9
4050 6gb
i5 12450HX
24gb RAM
1.5TB
Unreal Engine ile oyun yapmaya çalışıyorum. Bir physicshandle grab sistem yaptım ama eşyayı altımıza getirince karakter uçmaya başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Yardım eder misiniz?

Ekran Kaydı 2025-07-05 001247.mp4

Cevap verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
  1. Yöntem: Ignore Actor When Moving Node'unu kullanarak:
  2. Yöntem: Collision'un Pawn'a çarpmasını engelle:
  3. Yöntem: Grab işlemi sırasında collision devre dışı bırakmak:
3. Yöntem en etkilisidir ama size kalmış.
Eşyanın mass özelliğiyle alakalı gibi duruyor. Kodda bir problem göremedim. Mümkünse videolu anlatabilir misiniz?

Eşyanın mass özelliğiyle alakalı gibi duruyor. Kodda bir problem göremedim. Mümkünse videolu anlatabilir misiniz?

Mass değerini değiştirincede olmuyor. Çok düşürünce eşya yok oluyor, yükseltincede karakteri uçuruyor. Aldığımız eşyanın collision u bizim carakterin vollisionu ile çarpışıp itiyor muş ama nasıl düzeltirim bilmiyorum yeniyim Unreal Engine'de. Yardım eder misin? Ekran Kaydı 2025-07-06 140915.mp4

1. Yöntem: Ignore Actor When Moving Node'unu kullanarak:
  2. Yöntem: Collision'un Pawn'a çarpmasını engelle:
  3. Yöntem: Grab işlemi sırasında collision devre dışı bırakmak:
3. Yöntem en etkilisidir ama size kalmış.

Çözüm

3. de grab object kısmında static mesh component in targetine her objenin static meshi mi bağlanacak. Ve objenin static meshini de koyamıyorum oraya.

Gerekli önlemleri alın. Karakter her şeyi kaldıramayacak ya sonuçta?
Veya 2. yöntemdeki gibi Actor'u ignorelayabilirsiniz.

Yardım için teşekkür ederim.2.yöntemi yaptım collisionun pawna çarpmasını engelledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…