bixsi Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 177 25 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar, GTX650 ti boost ekran kartım var. PHYSX ayarlarında cpu mu gpu mu olacak yoksa otomatik mi kalacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar, GTX650 ti boost ekran kartım var. PHYSX ayarlarında cpu mu gpu mu olacak yoksa otomatik mi kalacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Şubat 2014 #2 PhysX, sadece desteklendiği oyunlarda çalışır. Oyunun ayarlarından aktif edebilirsiniz. PhysX işlemcisi ayarını otomatik tutmanızda fayda var. PhysX destekli oyunlar
PhysX, sadece desteklendiği oyunlarda çalışır. Oyunun ayarlarından aktif edebilirsiniz. PhysX işlemcisi ayarını otomatik tutmanızda fayda var. PhysX destekli oyunlar
bixsi Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 177 25 Şubat 2014 #3 Mikail Fidan dedi: PhysX, sadece desteklendiği oyunlarda çalışır. Oyunun ayarlarından aktif edebilirsiniz. PhysX işlemcisi ayarını otomatik tutmanızda fayda var. PhysX destekli oyunlar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Mikail Fidan dedi: PhysX, sadece desteklendiği oyunlarda çalışır. Oyunun ayarlarından aktif edebilirsiniz. PhysX işlemcisi ayarını otomatik tutmanızda fayda var. PhysX destekli oyunlar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.