Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Selam, ben bir oyun indirdim oyun eski ve açılması için internette NVIDIA PhysX software kuruyorlar. Benim bilgisayarımın ekran kartı AMD ayrıca videonun yorumlarına birisi bilgisayarın kendi sistemini sildiğini falan yazmış, bir sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Selam, ben bir oyun indirdim oyun eski ve açılması için internette NVIDIA PhysX software kuruyorlar. Benim bilgisayarımın ekran kartı AMD ayrıca videonun yorumlarına birisi bilgisayarın kendi sistemini sildiğini falan yazmış, bir sıkıntı çıkarır mı?
Çözüm 2 2 231561 21 Mayıs 2021 Çıkartmaz. Oyunu oynayabilmen için gerekli zaten. Oyun kurulurken otomatik olarak kurulmadı mı bu yazılım? NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com
Çıkartmaz. Oyunu oynayabilmen için gerekli zaten. Oyun kurulurken otomatik olarak kurulmadı mı bu yazılım? NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 21 Mayıs 2021 #2 Çıkartmaz. Oyunu oynayabilmen için gerekli zaten. Oyun kurulurken otomatik olarak kurulmadı mı bu yazılım? NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
Çıkartmaz. Oyunu oynayabilmen için gerekli zaten. Oyun kurulurken otomatik olarak kurulmadı mı bu yazılım? NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com
KS KS Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 Maalesef kurulmadı. AMD olduğundan dolayı ve bilgisayarın kendi sistemi sildiğini söyleyen "1" kişi yüzünden korkmuştum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Maalesef kurulmadı. AMD olduğundan dolayı ve bilgisayarın kendi sistemi sildiğini söyleyen "1" kişi yüzünden korkmuştum teşekkürler.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Mayıs 2021 #4 PhysX, Visual C gibi düşün, bir anahtar ve sen onu yüklediğinde oyun açılıyor yani sistemle ve AMD ile alakası yok. Artı 0 Eksi
PhysX, Visual C gibi düşün, bir anahtar ve sen onu yüklediğinde oyun açılıyor yani sistemle ve AMD ile alakası yok.
KS KS Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 Glade dedi: PhysX, Visual C gibi düşün, bir anahtar ve sen onu yüklediğinde oyun açılıyor yani sistemle ve AMD ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler içim rahatladı. Artı 0 Eksi
Glade dedi: PhysX, Visual C gibi düşün, bir anahtar ve sen onu yüklediğinde oyun açılıyor yani sistemle ve AMD ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler içim rahatladı.