Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar, başlık'ta söylediğim gibi bu ne işe yarar. 3 ay önce bir notebook aldım. Bugün ekran kartı driver'ini güncelledim. Nvidia ayarlarında dolaşırken, şu PhysX'e rastladım. Aşağıda fotoğraf paylaşacağım. Sizce bu ayar'ları nasıl yapmalıyım.
PhysX destekli oyunlarda fizk hesaplamalarının hangi işlem birimi tarafından yapılacağını ayarlar. Ekran kartın 520MX giriş seviyesi bir kart olduğundan PhysX destekli oyunlarda fizik hesaplamalarının altından kalkamayabilir. Bu gibi durumlarda yükü işlemciye atayabilirsin bu ayar ile
Teşekkür ederim recep abi. Ben, zaten kendime bilgisayar toplayacağım. Bu notebook'u ablam'a vereceğim. Çünkü counter strike'den başka oyun oynayamıyorum. Gerçi oyun için almamıştım ama bir masaüstü bilgisayar her zaman daha iyidir. Konu kilitlenebilir. İstediğim cevabı aldım. Masaüstü bilgisayar'ımı aldığım zaman sorun çıkar'sa konu açarım.Teşekkürler Technopat ekibi.