Pi coin kazımı nasıl yapılır?

Dursun Papi

Hectopat
Merhaba, seneye piyasaya sürülecek olan Pi coin hakkında sorularım olacaktı. Yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 2-3 yıl önce telefondan uygulaması yüklenip kazılıyordu şu anda da uygulaması storelarda var. Hala oradan kazım yapılıyor mu bilmiyorum.

Dün Kyc'yi yaptım ve sadece 6.madde kaldı yapılmayan. Deadline to migrate your Pi 182 gün yazısı çıktı. Bu 182 gün boyunca piyasaya giriş yapsa bile bozamayacağım anlamına mı geliyor?

Hocam benim bildiğim 182 gün içinde bütün maddeleri halledip, kazdığınız Pi coinlerden transferable olanları Pi browserdan cüzdana aktarmanız gerekiyor yoksa Pi coin çıktıktan sonra hem kazım oranları düşecek hem de belki aktarmadıklarınız silinebilir. O maddeleri tamamlamazsanız zaten bozamıyorsunuz.

Tamamlasam bile 182 gün bozmak için beklemem gerekiyor öyle değil mi? Örneğin 100 dolar gibi bi beklenti var açılışta. Bu durumda herkes bozarken ben bozamayacağım mecburen.

Tamamlasam bile 182 gün bozmak için beklemem gerekiyor öyle değil mi? Örneğin 100 dolar gibi bir beklenti var açılışta. Bu durumda herkes bozarken ben bozamayacağım mecburen.

Hocam cuzdana aktardiginiz coinleri kilitlemezseniz istediginiz gibi kullaniyorsunuz. Cuzdana aktarmazsaniz zaten kullanamiyorsunuz.

Hocam cuzdana aktardiginiz coinleri kilitlemezseniz istediginiz gibi kullaniyorsunuz. Cuzdana aktarmazsaniz zaten kullanamiyorsunuz.
Deadline to migrate your pi uyarısı var geri sayım. 182 gün yazıyor aşamaları tamamlamak için ben öyle anladım.

Hocam siz kazım yapıyor musunuz? Ben güvenlik çemberine eklemek için aktif kazım yapan ve kyc yapmış birini arıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…