BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2018 #11 Bu videoyu Neşeli Enginar abimizin atması gerekiyordu yalnız, yaptığın hoş değil.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Mart 2018 #12 BERWAR dedi: Bu videoyu Neşeli Enginar abimizin atması gerekiyordu yalnız, yaptığın hoş değil. Genişletmek için tıkla... Evet bir Baris Özcan hayrani olarak bu konuyu atmak bana düserdi ama neyse. Ben de senin π gününü kutlayayim tam olsun Berwar. Sevgiler
BERWAR dedi: Bu videoyu Neşeli Enginar abimizin atması gerekiyordu yalnız, yaptığın hoş değil. Genişletmek için tıkla... Evet bir Baris Özcan hayrani olarak bu konuyu atmak bana düserdi ama neyse. Ben de senin π gününü kutlayayim tam olsun Berwar. Sevgiler
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 14 Mart 2018 #13 Kim derdi ki Stephen Hawking Pi gününde vefat etsin. Bu gün aynı zamanda Albert Einstein'in da doğum günüymüş. Demek ki bu günün baya bir alameti farikası var.
Kim derdi ki Stephen Hawking Pi gününde vefat etsin. Bu gün aynı zamanda Albert Einstein'in da doğum günüymüş. Demek ki bu günün baya bir alameti farikası var.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2018 #14 BERWAR dedi: Bu videoyu Neşeli Enginar abimizin atması gerekiyordu yalnız, yaptığın hoş değil. Genişletmek için tıkla... Neşeli Enginar dedi: Evet bir Baris Özcan hayrani olarak bu konuyu atmak bana düserdi ama neyse. Ben de senin π gününü kutlayayim tam olsun Berwar. Sevgiler Genişletmek için tıkla... Ahah, ben de @Neşeli Enginar abi atmış mı diye baktım ilk önce .
BERWAR dedi: Bu videoyu Neşeli Enginar abimizin atması gerekiyordu yalnız, yaptığın hoş değil. Genişletmek için tıkla... Neşeli Enginar dedi: Evet bir Baris Özcan hayrani olarak bu konuyu atmak bana düserdi ama neyse. Ben de senin π gününü kutlayayim tam olsun Berwar. Sevgiler Genişletmek için tıkla... Ahah, ben de @Neşeli Enginar abi atmış mı diye baktım ilk önce .
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 14 Mart 2018 #15 CLM Project dedi: Yarındı değil mi bu? 3,142857... sayısından selam olsun. 22/7'li günler dilerim. Sayısalcılar nerede ya? Gelin kutlayalım, kek benden içecekler sizden. Eki Görüntüle 286475 Genişletmek için tıkla... Geldim geldim. Seni de Pİ günün kutlu olsun.
CLM Project dedi: Yarındı değil mi bu? 3,142857... sayısından selam olsun. 22/7'li günler dilerim. Sayısalcılar nerede ya? Gelin kutlayalım, kek benden içecekler sizden. Eki Görüntüle 286475 Genişletmek için tıkla... Geldim geldim. Seni de Pİ günün kutlu olsun.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 15 Mart 2018 #16 Tıp bayramınızı kutlarım. 2 saatlik gecikme ile.