MigraineBuddy Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2023 #1 Pico 4 sanal gerçeklik gözlüğü satın almak istiyorum ama satıcı bulamıyorum. 360AVM diye bir site var da güvenirliği konusunda kuşkularım var.
Pico 4 sanal gerçeklik gözlüğü satın almak istiyorum ama satıcı bulamıyorum. 360AVM diye bir site var da güvenirliği konusunda kuşkularım var.
svstrgmr Kilopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Ben n11.com'dan aldım çok hızlı şekilde sorunsuz geldi
MigraineBuddy Femtopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2023 #3 svstrgmr dedi: Ben n11.com'dan aldım çok hızlı şekilde sorunsuz geldi Genişletmek için tıkla... Bu konuyu en iyisi kapatıyım. Oculus quest 2 satın almaya karar verdim ve sipariş verdim ama yinede teşekkürler.
svstrgmr dedi: Ben n11.com'dan aldım çok hızlı şekilde sorunsuz geldi Genişletmek için tıkla... Bu konuyu en iyisi kapatıyım. Oculus quest 2 satın almaya karar verdim ve sipariş verdim ama yinede teşekkürler.