Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Aralık 2020 #21 Victoria dedi: πDEM. Genişletmek için tıkla... Bir yerden tanıdık geliyor. Neyse, πdem geldi. ヾ(^-^)ノ
Victoria dedi: πDEM. Genişletmek için tıkla... Bir yerden tanıdık geliyor. Neyse, πdem geldi. ヾ(^-^)ノ
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 6 Aralık 2020 #22 Victoria dedi: π DEM. Genişletmek için tıkla... Pi'y ilki kim kullanacak bakalım diye bakınıyordum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Aralık 2020 #23 rXAi dedi: Pi'yi ilk kim kullanacak bakalım diye bakınıyordum. Genişletmek için tıkla... Fakat beni görmemişsiniz.
rXAi dedi: Pi'yi ilk kim kullanacak bakalım diye bakınıyordum. Genişletmek için tıkla... Fakat beni görmemişsiniz.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Aralık 2020 #24 Seradotwav dedi: Konu sahibi konuya gelen mesajları görünce hüsrana uğradı. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Maalesef ki aradığınız şeyleri burada zor bulursunuz. @Lemi Galip ve ben hariç güzel isim öneren yok gibi, hepsi trol. Genişletmek için tıkla... Pi harfi ile deci yazmak mı iyi fikir? Pide yaptıranların çoğunun pi harfini bildiğinden emin değilim.
Seradotwav dedi: Konu sahibi konuya gelen mesajları görünce hüsrana uğradı. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Maalesef ki aradığınız şeyleri burada zor bulursunuz. @Lemi Galip ve ben hariç güzel isim öneren yok gibi, hepsi trol. Genişletmek için tıkla... Pi harfi ile deci yazmak mı iyi fikir? Pide yaptıranların çoğunun pi harfini bildiğinden emin değilim.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2020 #25 Joe Piden.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 6 Aralık 2020 #26 Seradotwav dedi: Fakat beni görmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, gözümden kaçmış.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Aralık 2020 #27 KlesS dedi: Pi harfi ile deci yazmak mı iyi fikir? Pide yaptıranların çoğunun Pi harfini bildiğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar aşağılayıcı konuşmamalısınız. Ayrıca esprili bir dil ile yazdığımı her insan anlar, orada belirtmeye gerek duymamıştım. p(╬ Ò ‸ Ó)q
KlesS dedi: Pi harfi ile deci yazmak mı iyi fikir? Pide yaptıranların çoğunun Pi harfini bildiğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar aşağılayıcı konuşmamalısınız. Ayrıca esprili bir dil ile yazdığımı her insan anlar, orada belirtmeye gerek duymamıştım. p(╬ Ò ‸ Ó)q
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Aralık 2020 #28 dogant dedi: vücut geliştirme Genişletmek için tıkla... Diyet pidesi .
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 6 Aralık 2020 #29 Seradotwav dedi: Bu kadar aşağılayıcı konuşmamalısınız. Ayrıca esprili bir dil ile yazdığımı her insan anlar, orada belirtmeye gerek duymamıştım. p(╬ Ò ‸ Ó)q Genişletmek için tıkla... Ahmet pide salonu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Seradotwav dedi: Bu kadar aşağılayıcı konuşmamalısınız. Ayrıca esprili bir dil ile yazdığımı her insan anlar, orada belirtmeye gerek duymamıştım. p(╬ Ò ‸ Ó)q Genişletmek için tıkla... Ahmet pide salonu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #30 Aspava. Türkiye´deki pidecilerin ve dönercilerin yarısının adı budur heralde... Rivayete göre anlamı Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin imiş.
Aspava. Türkiye´deki pidecilerin ve dönercilerin yarısının adı budur heralde... Rivayete göre anlamı Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin imiş.