aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 15 Mart 2024 #1 Ailemden gizli piercing deldirdim öğrenince beni evden attılar zaten yarın hemen cıkartabilir miyim sizce yoksa 1 hafta beklemelı mıyım?
Ailemden gizli piercing deldirdim öğrenince beni evden attılar zaten yarın hemen cıkartabilir miyim sizce yoksa 1 hafta beklemelı mıyım?
Duhan41 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 212 15 Mart 2024 #2 Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir?
Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Mart 2024 #3 Duhan41 dedi: Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir? Genişletmek için tıkla... Şu kafa yapısından bende istiyorum nasıl alabiliriz? aallliiii dedi: Ailemden gizli piercing deldirdim öğrenince beni evden attılar zaten yarın hemen cıkartabilir miyim sizce yoksa 1 hafta beklemelı mıyım? Genişletmek için tıkla... Piercing yaptırdığın yere sorabilirsin.
Duhan41 dedi: Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir? Genişletmek için tıkla... Şu kafa yapısından bende istiyorum nasıl alabiliriz? aallliiii dedi: Ailemden gizli piercing deldirdim öğrenince beni evden attılar zaten yarın hemen cıkartabilir miyim sizce yoksa 1 hafta beklemelı mıyım? Genişletmek için tıkla... Piercing yaptırdığın yere sorabilirsin.
aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 15 Mart 2024 #4 Duhan41 dedi: Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir? Genişletmek için tıkla... Yasım resit degil o yuzdende olabilir 1 hafta kıllandıktan sonra cıkarsam iz kalır mı ki? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
Duhan41 dedi: Kuzenimin deldirip anında çıkardığını gördüm. Ailenle muhabbeti kes sokakta yaşamaya başla piercing deldirdin diye evden atmak nedir? Genişletmek için tıkla... Yasım resit degil o yuzdende olabilir 1 hafta kıllandıktan sonra cıkarsam iz kalır mı ki?
ITU19 Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #5 Geçen de birisi dudağımın üst kısmına dövme yaptırsam nasıl olur diye soruyordu. Enteresan. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #6 Ne piercingi? Hangi bölgede olduğuna bağlı.