Pierre Cardin ile kazak, mont, tişört, ceket ve daha yüzlerce üründe efsane cuma indirimleri fırsatından yararlanmak için hemen tıklayın!
www.pierrecardin.com.tr
Erkek kadın tüm modeller mevcut. Pierre cardin gibi bir marka için fiyatlar makul seviyeye inmiş durumda. İlk üyeliğinize ek + %5 indirim mevcut unutmayın.
Pierre Cardin ile kazak, mont, tişört, ceket ve daha yüzlerce üründe efsane cuma indirimleri fırsatından yararlanmak için hemen tıklayın!
www.pierrecardin.com.tr
Erkek kadın tüm modeller mevcut. Pierre Card'in gibi bir marka için fiyatlar makul seviyeye inmiş durumda. İlk üyeliğinize ek + %5 indirim mevcut unutmayın.
Pierre Cardin'in ürünleri genel olarak kaliteli hocam. Bir defasında kumaş pantolon almıştım ama bedeni acayip büyük geldiği için iade etmek zorundaydım terzi olmaz demişti. Mağazasındaki ürünlerde oldukça kaliteliydi.
Pierre Cardin'in ürünleri genel olarak kaliteli hocam. Bir defasında kumaş pantolon almıştım ama bedeni acayip büyük geldiği için iade etmek zorundaydım terzi olmaz demişti. Mağazasındaki ürünlerde oldukça kaliteliydi.
Babam'ın da doğum günü geliyor ona erken hediye vereyim dedim. Aynı pantolondan 2 adet aldım. Fiyat genel olarak iyi bu arada BonusFlash'ta %10 indirim kuponu var.