PikaOS kullanılır mı?

926914

Picopat
Pikaos'un unstable olduğunu biliyorum, Debian tabanlı olduğunu da biliyorum ve küçük bir topluluğu var çünkü daha 8 Haziran'da çıkmış. Hem oyun için hem de günlük kullanım için düşünüyorum. Ama yazılım geliştirdiğim falan yok. Ayrıca, kararlılık konusundada biraz farklıymış. Yani Drauger OS gibi bir şeyse, yüklemeyi bile düşünüyorum.
Bu kriterlere göre PikaOS sizce kullanılır mı?

Disklerin görünmesini anladım, diyelim ben /dev1 yeri gibi bir yere mi yapıcam? Yani /dev -> Birinci disk /dev1 2.ci disk mi oluyor? Doğru mu anlamışım.
Windows kullanıcısı olduğum için, C:, D:, E: gibi şeyler mantığında biraz bakıyorum bu sebeple.
Aynen öyle.
Harici diskler Linux'ta genellikle /dev/sdb /dev/sdc gibi ikinci veya üçüncü disk olarak görünür

Hmm o zaman daha kolay olucaktır eğer o mantığı tam olarak çözebilirsem? Ayrıca windows ile ilgili bir sorum olsa(Başka bir konuda açıcam) ordada yardımcı olma iktimaliniz var mı? Yani windows ile ilgili bir kaç şey biliyor musunuz?

Hmm o zaman daha kolay olucaktır eğer o mantığı tam olarak çözebilirsem? Ayrıca windows ile ilgili bir sorum olsa(Başka bir konuda açıcam) ordada yardımcı olma iktimaliniz var mı? Yani windows ile ilgili bir kaç şey biliyor musunuz?
Bilgim var.
Yardımcı olabiliriz ama olamazsak bile diğer forum üyeleri mutlaka yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı