PikaOS kullanılır mı?

926914

Picopat
Pikaos'un unstable olduğunu biliyorum, Debian tabanlı olduğunu da biliyorum ve küçük bir topluluğu var çünkü daha 8 Haziran'da çıkmış. Hem oyun için hem de günlük kullanım için düşünüyorum. Ama yazılım geliştirdiğim falan yok. Ayrıca, kararlılık konusundada biraz farklıymış. Yani Drauger OS gibi bir şeyse, yüklemeyi bile düşünüyorum.
Bu kriterlere göre PikaOS sizce kullanılır mı?

O zaman, baya bi komut öğrenip öyle geçmem. Bozulma durumunda hem daha kolaylık hemde mono ses gibi spesifik ayarları yapabilmemi sağlar?

O zaman, baya bi komut öğrenip öyle geçmem. Bozulma durumunda hem daha kolaylık hemde mono ses gibi spesifik ayarları yapabilmemi sağlar?
Baya bir komuta gerek yok. Mono ses ayarını bilmiyorum ama Bozulma durumunda işinize yarar evet.

Baya bir komuta gerek yok. Mono ses ayarını bilmiyorum ama Bozulma durumunda işinize yarar evet.
Teşekkürler, peki PikaOS konusu o zaman şöyle:
Biraz daha olgunlaşıp, tam bir distro olduğu zaman. Yüklemekte bir sorun çıkmayacaktır.
Doğru mu anlamışım?

Teşekkürler, peki PikaOS konusu o zaman şöyle:
Biraz daha olgunlaşıp, tam bir distro olduğu zaman. Yüklemekte bir sorun çıkmayacaktır.
Doğru mu anlamışım?
Evet, aynen öyle. Desteği ve Community'si büyüdüğünde kullanılabilir olur.

Peki Wubuntu'da mı aynı durumda? Yani tam olgunlaştı mı Wubuntu bunu tam anlayamadımda(Onunda .ISO'sunu test etmişliğim var.)
Wubuntu = Kde Plasma + Windows Teması + Ubuntu. Desteği sıkıntılı, genel olarak sorunlu ve onun yerine Kubuntu kat kat daha iyi. Nasıldır, durumu nedir bilmiyorum ama kullanılmaz kısaca.

Yani Ubuntu tabanlı oldu diye, kararlı olacağı kesin değildir yani? Ayrıca, topluluk desteğide sıkıntılı öyle değil mi o zaman?(Yani daha çok sorun mu çıkartır bana?)

Yani Ubuntu tabanlı oldu diye, kararlı olacağı kesin değildir yani? Ayrıca, topluluk desteğide sıkıntılı öyle değil mi o zaman?(Yani daha çok sorun mu çıkartır bana?)
Hayır ubuntu ile alakası yok. Hem zaten Wubuntu istiyorsanız Kubuntu indirin veya herhangi Kde Plasma kullanan bir distro kullanın.

Sistem nedir?
Tavsiye etmem daha bilindik dağıtımlara yönelin.
Pop!OS yada Linux Mint tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…