Pikatel Airmax-101 Kablosuz Bağlanma Sorunu

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Modemimde hiçbir sıkıntı yokken telefonla internete bağlanamamaya başladım. TTNET'i aradım onlar kendileri açısından bir sıkıntı görünmediğini belirttiler. Pikatel ile iletişime geçmemi söylediler ama bulduğum hiçbir numaraya ulaşamadım. Sizlerden bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arayüzü boşver modemin arkasında reset tuşu var ona basılı tut bütün ışıklar yanıp sönene kadar,tuş yoksa ufak bi delik olur oraya iğne gibi birşey sokup basılı tut modem sıfırlanacaktır
Bende bahsettiğin modemi kullanmıştım,şartelin atmasıyla yanması bir oldu. Sistem arayüzünden herhangi bir değişiklik yaptınmı? Hiç derinlere girmeden arayüzden modemi sıfırlamanı öneririm

Arayüzü boşver modemin arkasında reset tuşu var ona basılı tut bütün ışıklar yanıp sönene kadar,tuş yoksa ufak bi delik olur oraya iğne gibi birşey sokup basılı tut modem sıfırlanacaktır

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı