E EgeBRTz Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 153 27 Haziran 2023 #11 Guwandykow Seyitbay dedi: Selam herkese. Ben @Things hocamin verdigi odevi yaptım. Odev: Projem: Eki Görüntüle 1838792 Textureni buradan indirdim. Texture: Eki Görüntüle 1838798 Renderler: Eki Görüntüle 1838793 Eki Görüntüle 1838794 Eki Görüntüle 1838795 Eki Görüntüle 1838796 Nasil olmus projem? Yorumlarinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Model gayet iyi görünüyor, texture ile birlikte güzel bir tamamlama olmuş.
Guwandykow Seyitbay dedi: Selam herkese. Ben @Things hocamin verdigi odevi yaptım. Odev: Projem: Eki Görüntüle 1838792 Textureni buradan indirdim. Texture: Eki Görüntüle 1838798 Renderler: Eki Görüntüle 1838793 Eki Görüntüle 1838794 Eki Görüntüle 1838795 Eki Görüntüle 1838796 Nasil olmus projem? Yorumlarinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Model gayet iyi görünüyor, texture ile birlikte güzel bir tamamlama olmuş.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #12 Güzel olmuş elinize sağlık. Ödevlerinizi aksatmayın .
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 27 Haziran 2023 #13 EgeBRTz dedi: Model gayet iyi görünüyor, texture ile birlikte güzel bir tamamlama olmuş. Genişletmek için tıkla... Tabi texturede zaten butun guzellik.
EgeBRTz dedi: Model gayet iyi görünüyor, texture ile birlikte güzel bir tamamlama olmuş. Genişletmek için tıkla... Tabi texturede zaten butun guzellik.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 27 Haziran 2023 #14 Elinize sağlık, çok güzel olmuş
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 27 Haziran 2023 #15 Things dedi: Elinize sağlık, çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Hocam odevimi yapdim soyledigim gibi. @EgeBRTz, niye guldunuz anlamadim.
Things dedi: Elinize sağlık, çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla... Hocam odevimi yapdim soyledigim gibi. @EgeBRTz, niye guldunuz anlamadim.
E EgeBRTz Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 153 27 Haziran 2023 #16 Guwandykow Seyitbay dedi: Hocam odevimi yaptım soyledigim gibi. @EgeBRTz, niye guldunuz anlamadim. Genişletmek için tıkla... Cevabın hoşuma gittiği için o ifadeyi bıraktım. Bana göre ters bir durum yok gibi gözüküyor.
Guwandykow Seyitbay dedi: Hocam odevimi yaptım soyledigim gibi. @EgeBRTz, niye guldunuz anlamadim. Genişletmek için tıkla... Cevabın hoşuma gittiği için o ifadeyi bıraktım. Bana göre ters bir durum yok gibi gözüküyor.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 27 Haziran 2023 #17 EgeBRTz dedi: Cevabın hoşuma gittiği için o ifadeyi bıraktım. Bana göre ters bir durum yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben yanlis anlamisim.
EgeBRTz dedi: Cevabın hoşuma gittiği için o ifadeyi bıraktım. Bana göre ters bir durum yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben yanlis anlamisim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.162 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Haziran 2023 #18 Tamam şimdide bir piknik masasının yan görüntüsünü bulup ona göre ölçülü yapmayı çözersen oldu bu piknik.
Tamam şimdide bir piknik masasının yan görüntüsünü bulup ona göre ölçülü yapmayı çözersen oldu bu piknik.
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 28 Haziran 2023 #19 Eline sağlık harika devam.
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 28 Haziran 2023 #20 Mert Can Urcan dedi: Tamam şimdide bir piknik masasının yan görüntüsünü bulup ona göre ölçülü yapmayı çözersen oldu bu piknik. Genişletmek için tıkla... Olçulerinde sorunmu var hocam? Aclife dedi: Eline sağlık harika devam. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler hocam.
Mert Can Urcan dedi: Tamam şimdide bir piknik masasının yan görüntüsünü bulup ona göre ölçülü yapmayı çözersen oldu bu piknik. Genişletmek için tıkla... Olçulerinde sorunmu var hocam? Aclife dedi: Eline sağlık harika devam. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler hocam.