Yunuss07 Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Sistemi yeni aldım ve böyle bir sorun oluyor. Monitörden kaynaklı mı olur ekran kartından kaynaklı mı? Garantiye göndereceğim çözüm hangisinde sorun çözemedim? Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistemi yeni aldım ve böyle bir sorun oluyor. Monitörden kaynaklı mı olur ekran kartından kaynaklı mı? Garantiye göndereceğim çözüm hangisinde sorun çözemedim? Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 Videodan pek bir şey anlayamadım. Biraz açıklayabilir misiniz?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 25 Ekim 2020 #3 Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim.
Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim.
Yunuss07 Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #4 Victoria dedi: Videodan pek bir şey anlayamadım. Biraz açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kral son saniyelerde ekranın üst tarafında bir gel git oluyor ya o işte zor yakalıyorum 2-3 dk bir oluyor. Marla Singer dedi: Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Foto çekilmiyor çok hızlı geçiyor, telefonla video aldığımdan görünüyor. Win10 video programı da göstermiyor sorunu. Marla Singer dedi: Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim. Son düzenleme: 25 Ekim 2020
Victoria dedi: Videodan pek bir şey anlayamadım. Biraz açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kral son saniyelerde ekranın üst tarafında bir gel git oluyor ya o işte zor yakalıyorum 2-3 dk bir oluyor. Marla Singer dedi: Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Foto çekilmiyor çok hızlı geçiyor, telefonla video aldığımdan görünüyor. Win10 video programı da göstermiyor sorunu. Marla Singer dedi: Fotoğraf çeker misin? Video ile pek anlaşılmıyor. Ölü piksel sorunun ekran kartı ile alakası yok bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim.