Çözüldü Pil ayarlarında yüksek perfonmans seçeneği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz Gemici

Hectopat
Daha fazla  
Pil ayarlarımda yüksek performans seçeneği yok. Nasıl ekleyebilirim?

Çözüm
Alakası yok. Bu ayar sadece işlemcinin çıkabileceği turbo frekansa çıkartıyor. Unlost'un yaptığı ayarların çoğunu önceden yapmıştım, 10 FPS etkiledi. Sistemi kötü olanlar genel olarak zaten sorun yaşıyorlar. 30-40 FPS artışı olacağını hiç düşünmüyorum.
Ek planları göster kısmını kontrol ettiniz mi?

Ekstra olarak "Driver Booster" tarzı saçma sapan programları önermiyoruz. Yararlarından çok zararları var.

Ek planları göster kısmını kontrol ettiniz mi?

Ekstra olarak "Driver Booster" tarzı saçma sapan programları önermiyoruz. Yararlarından çok zararları var.

Hocam ben o programı kullanmıyorum yeni formatladım PC'yi ama neden var anlamadım.

Hocam ben o programı kullanmıyorum yeni formatladım PC'yi ama neden var anlamadım.
Belki farklı programlar kurarken yanlışlıkla reklam olarak yüklemiş olabilirsiniz. Program ekle/kaldır üzerinden kontrol edin isterseniz.

Belki farklı programlar kurarken yanlışlıkla reklam olarak yüklemiş olabilirsiniz. Program ekle/kaldır üzerinden kontrol edin isterseniz.

Hocam hiçirşey yok onla ilgili daha format atalı 2 hafta oldu 3.parti yazılım hiç yüklemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…