Pil göstergesi sorunu

messhood

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Iatkos Mavericks'i sorunsuza yakın bir şekilde kullanıyorum fakat pil seviyemi göremediğim için tedirginim biraz; sürekli şarj aleti takılı kullanıyorum.

Gariptir, batarya ile kullanırken zaten çok ısınan cihaz, şarj aleti takılıyken aşırı ısınıyor ve fan gürültülü çalı. (Bunun da bir çözümü varsa, paylaşırsanız sevinirim)

Özellikle @blackandyellow ve @Recep Baltaş Bey'in yardımlarını bekliyorum.

• Batarya göstergesi için VoodooBattery vb. sürücüleri osx86.net ve insanleymac.com gibi sitelerden veya MultiBeast kitinden kurup deneyin. Gösterge kext kuruluyken çıkmaz ise; iStat Menus programını kurup, ayarlarından battery kısmını açın.
  • Cihazınız çok ısınıyordur ve bu yüzden fan hızlı çalışıyordur. Isı sorununu çözebilmek için Nv, GeForce, AMD & ATI/Ati ile başlayan sürücüleri Sistem --> Kitaplık --> Extensions içinden silip, kext utility çalıştırıp sistemi bir kez -f komutuyla açın. Gene çözüm olmaz ise; en az 10 TL fiyattan başlayan "dizüstü bilgisayar soğutucusu" alın. Bilgisayarın altına yerleştiriliyor (fanlı birşey). Işıklı olanları mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…