Pil kargoyla gönderilir mi?

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birinden 12'li pil alacağım ancak Yurtiçi yollayamadığını belirtti. MNG vs. yarın arayıp danışacağım, internetten pil satan firmalar nasıl bir yolla bunları yolluyor, ne yapılabilir?

Arkadaşlar birinden 12'li pil alacağım ancak yurt içi yollayamadığını belirtti. MNG vs. yarın arayıp danışacağım, internetten pil satan firmalar nasıl bir yolla bunları yolluyor, ne yapılabilir?

Hediye kutusuna koysun dışı bayağı cicili bicili olsun içinde ne var diye sorarlarsa herhangi bir hediye söyleyip uydursun fark etmez. 😆

Arkadaşlar birinden 12'li pil alacağım ancak Yurtiçi yollayamadığını belirtti. MNG vs. yarın arayıp danışacağım, internetten pil satan firmalar nasıl bir yolla bunları yolluyor, ne yapılabilir?
Hocam biz TEKNOFEST vb. projelerde Li-Po'ları uçağa almadıklarından kargo ile gönderiyorduk ama ben bırakmadım hiç kargoya. Bence yanmaz çanta ile götürseniz yeterli olur.

Arkadaşlar birinden 12'li pil alacağım ancak yurt içi yollayamadığını belirtti. MNG vs. yarın arayıp danışacağım, internetten pil satan firmalar nasıl bir yolla bunları yolluyor, ne yapılabilir?

Normal kargo ile gönderiyorlar daha dün Deji pil aldım telefon için normal kargo ile geldi kendi paketinde güzel getirmişler hasarsızdı.

Bu başlık altında konuşulan her şey hayal ürünüdür, pil göndermek yasaktır arkadaşlar! Herkese çok teşekkürler, konu kapanabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı