Pil kullanımını gösteren uygulama

mrVOIDexclux

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Laptop GPU Ryzen 7 6800H 512GB 16GB Ddr5 Ram
Meslek
Öğrenci
Chrome gibi şeyleri arka plandan kısıtladım fakat pilim hızlı gidiyor gibi geliyor. Neyin ne kadar kullandığını gösteren basit bir uygulama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome gibi şeyleri arka plandan kısıtladım fakat pilim hızlı gidiyor gibi geliyor. Neyin ne kadar kullandığını gösteren basit bir uygulama var mı?
Hocam telefonların genelinde Ayarlar >Pil kısmında yüzdeliklerle gerekli bilgiler bulunuyor aslında. Sizin telefonun modeli nedir ?

Hocam telefonların genelinde Ayarlar >Pil kısmında yüzdeliklerle gerekli bilgiler bulunuyor aslında. Sizin telefonun modeli nedir ?
Poco x6 pro fakat bir sorunum var telefon 1 aylık ve geceden sabaha kadar yüzde 3 4 civarı şarj gidiyor ver telefon kullanmaya başlamamdan itibaren ilk 3 4 şarj hızlı gidiyor sebebini merak ettiğim için uygulama istedim.

Poco x6 pro fakat bir sorunum var telefon 1 aylık ve geceden sabaha kadar yüzde 3 4 civarı şarj gidiyor ver telefon kullanmaya başlamamdan itibaren ilk 3 4 şarj hızlı gidiyor sebebini merak ettiğim için uygulama istedim.
Hocam bence şarjın gece %3-4 düşmesi normal hatta always on display kullanıyorsanız gayet iyi .
Hangi uygulamanın ne kadar pil harcadığını görmek istiyorsanız Ayarlar > Pil bölümünden rahatça bakabilirsiniz.

Bence oradaki bilgiler yeterli ama illa uygulama yüklemek istiyorsanız AccuBattery'i kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…