bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 22 Haziran 2022 #1 Pill ömrüm tükenmiş galiba ama %100 iken 30 DK falan gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 479 22 Haziran 2022 #2 Daha 30dk önce nasıl öğrenilir diye sitelere bakıyordum. Youtube dan birkaç video izledim cmd yi yönetici çalıştırıp pil bilgilerini öğreniyorlardı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana pek doğru gelmedi.
Daha 30dk önce nasıl öğrenilir diye sitelere bakıyordum. Youtube dan birkaç video izledim cmd yi yönetici çalıştırıp pil bilgilerini öğreniyorlardı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana pek doğru gelmedi.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.566 Çözümler 7 Yer Ankara 22 Haziran 2022 #3 kasketa dedi: Daha 30dk önce nasıl öğrenilir diye sitelere bakıyordum. YouTube'dan birkaç video izledim CMD'yi yönetici çalıştırıp pil bilgilerini öğreniyorlardı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana pek doğru gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bölme işleminde 1 cıkıyor.
kasketa dedi: Daha 30dk önce nasıl öğrenilir diye sitelere bakıyordum. YouTube'dan birkaç video izledim CMD'yi yönetici çalıştırıp pil bilgilerini öğreniyorlardı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bana pek doğru gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bölme işleminde 1 cıkıyor.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 479 22 Haziran 2022 #4 bozkurt11 dedi: Bölme işleminde 1 cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi pek doğru gelmedi bana. Buradaki kişilerden yardım bekliyorum ben de.
bozkurt11 dedi: Bölme işleminde 1 cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi pek doğru gelmedi bana. Buradaki kişilerden yardım bekliyorum ben de.