werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 1 Mart 2023 #11 Çok yorulduğu muhtemelende ısındığı için pil yıpranmaya başlamış. 1 ayda düşmesi pek normal değil yinede.
Çok yorulduğu muhtemelende ısındığı için pil yıpranmaya başlamış. 1 ayda düşmesi pek normal değil yinede.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #12 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ironi mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bundan bahsetmiyor; Bundan bahsediyor; Pil sağlığının hızlı düşmesini etkileyen en önemli sebepler; Uzun süre şarjda kullanmak. Şarjı çok sık 20'nin altına düşürmek. Telefon çok ısındığında soğumasını beklememek.
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ironi mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bundan bahsetmiyor; Bundan bahsediyor; Pil sağlığının hızlı düşmesini etkileyen en önemli sebepler; Uzun süre şarjda kullanmak. Şarjı çok sık 20'nin altına düşürmek. Telefon çok ısındığında soğumasını beklememek.
Joseph_75 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 245 Yer Kocaeli 1 Mart 2023 #13 Maddoxkkm dedi: Hocam ikisi için de normal, işi gereği çok kullandığından bahsetmiş zaten bu nedenle fazla sayıda şarj etmesi gerekmiştir belki. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gece bırakıp sabah kalktığında bile %10 düşüyor.
Maddoxkkm dedi: Hocam ikisi için de normal, işi gereği çok kullandığından bahsetmiş zaten bu nedenle fazla sayıda şarj etmesi gerekmiştir belki. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gece bırakıp sabah kalktığında bile %10 düşüyor.
Mehmet Ali Küçük Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #14 Joseph_75 dedi: iPhone kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gece bırakıp sabah kalktığında bile %10 düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Joseph_75 dedi: iPhone 11 olduğu gördüm imkansız olduğunu belirtmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi Son düzenleme: 1 Mart 2023
Joseph_75 dedi: iPhone kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gece bırakıp sabah kalktığında bile %10 düşüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Joseph_75 dedi: iPhone 11 olduğu gördüm imkansız olduğunu belirtmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 1 Mart 2023 #15 Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi Genişletmek için tıkla... Belirli bir yüzdenin altına düşünce değiştirir.
Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi Genişletmek için tıkla... Belirli bir yüzdenin altına düşünce değiştirir.
Mehmet Ali Küçük Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #16 Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi.
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 1 Mart 2023 #17 Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi Genişletmek için tıkla... Servis garanti süresince 80 altına düşerse değiştirir. Ayrıca bir detayı var onun bir şarj döngüsü sayısı var onu geçmişseniz değiştirmiyor diye biliyorum.
Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100 dü hocam Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi Genişletmek için tıkla... Servis garanti süresince 80 altına düşerse değiştirir. Ayrıca bir detayı var onun bir şarj döngüsü sayısı var onu geçmişseniz değiştirmiyor diye biliyorum.
Joseph_75 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 245 Yer Kocaeli 1 Mart 2023 #18 Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100'dü hocam. Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi. Genişletmek için tıkla... Hocam sağlıkdan bahsetmiyorum şarjdan bahsediyorum. Cevabına yanıt verdiğim arkadaş şarj içinde pil sağlığı içinde normal demiş ona cevap verdim. Son düzenleme: 1 Mart 2023
Mehmet Ali Küçük dedi: Hocam pil sağlığı şarj düzeyi değil. Ondan önceki gün de 100'dü hocam. Yani ne yapabilirim servis değiştirmezmi. Genişletmek için tıkla... Hocam sağlıkdan bahsetmiyorum şarjdan bahsediyorum. Cevabına yanıt verdiğim arkadaş şarj içinde pil sağlığı içinde normal demiş ona cevap verdim.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 1 Mart 2023 #19 Ayfonlar hep böyle Şarjı tam doldurmaya bakın. 20 altına gelmeden doldurmayın. Yarım şarj yapmayın.
Joseph_75 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 245 Yer Kocaeli 1 Mart 2023 #20 525623 dedi: Ayfonlar hep böyle şarjı tam doldurmaya bakın. 20 altına gelmeden doldurmayın. Yarım şarj yapmayın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi %20 altına düşürmemek gerekiyor. 80 olunca çıkarırsın ya da 100e kadar beklersin 85 de zararlı olur.
525623 dedi: Ayfonlar hep böyle şarjı tam doldurmaya bakın. 20 altına gelmeden doldurmayın. Yarım şarj yapmayın. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi %20 altına düşürmemek gerekiyor. 80 olunca çıkarırsın ya da 100e kadar beklersin 85 de zararlı olur.