Pil sağlığı %66 Apple Watch series 5 alınır mı?

HamudReis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el Apple Watch alacağım, internette bulduğum bir ilanda 2800'e series 5 buldum tertemiz kutulu lakin pil sağlığı %66, satıcı 1.5 gün gittiğini söylüyor, sizce alınır mı? Teşekkürler.

Benim saatimin sağlığı %100 iken bile bir gün zor gidiyordu. Eğer %66 ise yeni COVID kaynağıymış gibi kaçardım.

Pilleri değişmiyor. Apple Store’a pil için götürürseniz neredeyse yeni saat parası kadar pil parası alıp size yeni bir saat verirler.

Merhaba, ikinci el Apple Watch alacağım, internette bulduğum bir ilanda 2800'e series 5 buldum tertemiz kutulu lakin pil sağlığı %66, satıcı 1.5 gün gittiğini söylüyor, sizce alınır mı? Teşekkürler.
Alınmaz. Çok hızlı biter.

Apple Watch'larda ekran, pil değişimi yapılmıyor hocam. Direk saati değiştiriyorlar yenisi ile.

Alınmaz. Çok hızlı biter.

Pilleri değişmiyor. Apple Store'a pil için götürürseniz neredeyse yeni saat parası kadar pil parası alıp size yeni bir saat verirler.

Şimdi yeni bir tane daha buldum, Apple Watch 6 kırmızı her şeyi duruyor 3600 TL. Pili ise 86, bu daha mantıklı geldi fiyat olarak da iyi ne dersiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı