Pil sağlığı çift olarak düşüyor

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. Eylül 2023'te aldım. Sıfır aldım. Haziran 2024'e kadar pil sağlığı 100 olarak kaldı. Sonra 99 oldu. Bir gün sonra 97 oldu. Temmuz 2024'te 95 oldu. Neden hep çift olarak düşüyor?

Ben bunu gidip sorduğumda bana oradaki sayıların anlamsız olduğunu, böyle ikişer ikişer düşmesinin normal olduğunu neymiş 98ken düşmüyormuş 97 ikende kullanmaya devam ediyormuş arkada pil sağlığı düşüyormuş ama orada hala 98 olarak gösteriyormuş sonra bir anda 96 oluyormuş falan filan zırvaladı. Performansı etkilemiyorsa yani günlük kullanımda pil yeterli oluyorsa sıkıntı yoktur dediler.

Sabah 10 da uyandım. Şimdi saat 13:51. Pili 100’den 86’ya indi hocam. Bence iyi.

Sabah 10 da uyandım. Şimdi saat 13:51. Pili 100'den 86'ya indi hocam. Bence iyi.

O işte bir anormallik var iPad kullanıyorum pili %100 de bırakıyorum kullanmadığım zaman aradan 1 hafta geçse de %99 Falan oluyor.

Kötü değil gibi mümkün olduğunca sıcaktan koruyun hocam.

1 günü rahat çıkarıyorsa hiçbir problem yok iPhone saçmalığı maalesef bu pil düşme durumu 1.5 yıldır iPhone 14 kullanıyorum pil yüzdesi 100 iken 99 da kaldı bayağı daha sonrasında 97 sonra hızlı hızlı düşmeye başladı şu an da 86 ve bu sayıda kaldı saçmalık

1 günü çok rahat çıkarıyor. Hatta bazen 2 gün bile gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…