bahadiR^ Kilopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 831 Çözümler 6 4 Aralık 2019 #11 Nieagerams dedi: @Anil26 bey, denilen şeyin mümkün olmayacağı belli zaten. Arkadaş büyük ihtimalle arada bir çıkarıp saate bakıyor ya da biraz internette gezinip kapatmayı ''kullanmak'' olarak sayıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kullanırken yanımdasınız galiba hep. Güzel tahmin.
Nieagerams dedi: @Anil26 bey, denilen şeyin mümkün olmayacağı belli zaten. Arkadaş büyük ihtimalle arada bir çıkarıp saate bakıyor ya da biraz internette gezinip kapatmayı ''kullanmak'' olarak sayıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon kullanırken yanımdasınız galiba hep. Güzel tahmin.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2019 #12 merak ettim antutu indiriyorum bakalım benim sağlamlık ne çıkacak
Profiterol_1 Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7640HS Nvidia RTX4060 8GB 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2019 #13 ynsyns0 dedi: merak ettim antutu indiriyorum bakalım benim sağlamlık ne çıkacak Genişletmek için tıkla... Eğer yüklendikten sonra yapamazsanız size adımlı şekilde atarım.
ynsyns0 dedi: merak ettim antutu indiriyorum bakalım benim sağlamlık ne çıkacak Genişletmek için tıkla... Eğer yüklendikten sonra yapamazsanız size adımlı şekilde atarım.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2019 #14 Profiterol_1 dedi: Eğer yüklendikten sonra yapamazsanız size adımlı şekilde atarım. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım ama saçma geldi cihaz 3 aylık %76 diyor tuhaf.
Profiterol_1 dedi: Eğer yüklendikten sonra yapamazsanız size adımlı şekilde atarım. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım ama saçma geldi cihaz 3 aylık %76 diyor tuhaf.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 7 Aralık 2019 #15 ynsyns0 dedi: hocam yaptım ama saçma geldi cihaz 3 aylık %76 diyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bu testi nasıl yaptınız? Ben yapamadım bir türlü
ynsyns0 dedi: hocam yaptım ama saçma geldi cihaz 3 aylık %76 diyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... Bu testi nasıl yaptınız? Ben yapamadım bir türlü
janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 7 Aralık 2019 #16 Tablet için deneyecektim. Google Play Store' da antutu çıkmadı. Apk olarak mı indirdiniz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.326 Makaleler 42 Çözümler 275 7 Aralık 2019 #17 Antutu çoğunlukla yanlış gösteriyor. AccuBattery indirip birkaç gün kullanın size değerleri gösterecektir.
Antutu çoğunlukla yanlış gösteriyor. AccuBattery indirip birkaç gün kullanın size değerleri gösterecektir.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #18 lengthok dedi: Bu testi nasıl yaptınız? Ben yapamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... antutu indir gir şarja tak telefonu dolsun orda battery kısmı var ona tıkla
lengthok dedi: Bu testi nasıl yaptınız? Ben yapamadım bir türlü Genişletmek için tıkla... antutu indir gir şarja tak telefonu dolsun orda battery kısmı var ona tıkla