Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 23 Mayıs 2021 #21 Leka dedi: 1 Nisan’da aldim, su an 96. Sizce biraz hizli mi dusmus? (iPhone SE) Genişletmek için tıkla... Telefonu hunharca kullanıyorsanız normaldir.
Leka dedi: 1 Nisan’da aldim, su an 96. Sizce biraz hizli mi dusmus? (iPhone SE) Genişletmek için tıkla... Telefonu hunharca kullanıyorsanız normaldir.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.266 Makaleler 2 Çözümler 10 23 Mayıs 2021 #22 Küçükpazarlı dedi: Telefonu hunharca kullanıyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Hayir, 96’ya dusmeden once bir gun kullaniyordum, gece takip sabah cekiyordum. 96’ya dustugunden beri iki kez falan sarja takiyorum. 80’in altina dustugunde garantide garantili sekilde ucretsiz degistirirler mi?
Küçükpazarlı dedi: Telefonu hunharca kullanıyorsanız normaldir. Genişletmek için tıkla... Hayir, 96’ya dusmeden once bir gun kullaniyordum, gece takip sabah cekiyordum. 96’ya dustugunden beri iki kez falan sarja takiyorum. 80’in altina dustugunde garantide garantili sekilde ucretsiz degistirirler mi?
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 23 Mayıs 2021 #23 Leka dedi: 80’in altina dustugunde garantide garantili sekilde ucretsiz degistirirler mi? Genişletmek için tıkla... iPhone’larda belirli bir şarj döngüsü var. O sayıyı geçmezseniz değişim yaparlar.
Leka dedi: 80’in altina dustugunde garantide garantili sekilde ucretsiz degistirirler mi? Genişletmek için tıkla... iPhone’larda belirli bir şarj döngüsü var. O sayıyı geçmezseniz değişim yaparlar.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.266 Makaleler 2 Çözümler 10 23 Mayıs 2021 #24 Küçükpazarlı dedi: iPhone’larda belirli bir şarj döngüsü var. O sayıyı geçmezseniz değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... O dongunun sayisini ben gorebilir miyim?
Küçükpazarlı dedi: iPhone’larda belirli bir şarj döngüsü var. O sayıyı geçmezseniz değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... O dongunun sayisini ben gorebilir miyim?
Küçükpazarlı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Yer psk. svş. uzm. 23 Mayıs 2021 #26 Leka dedi: O dongunun sayisini ben gorebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet internetten araştırarak nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz.
Leka dedi: O dongunun sayisini ben gorebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet internetten araştırarak nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz.
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.266 Makaleler 2 Çözümler 10 23 Mayıs 2021 #27 Küçükpazarlı dedi: Evet internetten araştırarak nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
Küçükpazarlı dedi: Evet internetten araştırarak nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler